TRADICIONALNO ODLIČAN ALL STARS KOALE

11. tradicionalna ALL STARS utakmica KOALA lige s humanitarnom tombolom oduševila je ispunjene tribine dvorane na Zagrebačkom Velesajmu. Po običaju dvije selekcije po skupinama A i B BIJELI – PLAVI.

 

 

 

 

 

 

 

 

U pravoj natjecateljskoj utakmici u kojoj su svi željeli pokazati što znaju, uživali su svi koji su došli pogledati ponajbolje igrače KOALA lige. Igrale su se obostrano čvrste, vrlo dobre obrane, a u toj igri bolje su se snašli igrači BIJELIH koji su vodili cijelu prvu četvrtinu. Nakon velikog odmora i natjecanja u šutiranju trica BIJELI nastavljaju kontrolirati igru i dolaze u najveće vodstvo na utakmici (37:47). I onda se dogodio preokret. PLAVI konsolidiraju obranu i preciznim šutevima i kontranapadima izjednačuju i do kraja treće dionice ostvaruju svoje najveće vodstvo na utakmici 8 koševa prednosti (68:60). U posljednjih 10 minuta igrači BIJELIH pokušavaju sustići prednost PLAVIH. Posljednje dvije minute donose nam puno neizvjesnosti i u uzbudljivoj završnici PLAVI dolaze do pobjede od 4 koša prednosti.
Kod PLAVIH Dubravko Pavičić je zabio 18 koševa uz 2 trice, a igru je vodio Mislav Ivanišević 14 koševa, 1 trica i 4 asistencije. Kod BIJELIH ponajbolji su bili Neven Smajlović 22 koša, 11 skokova, Božidar Posinković 13 koševa, 2 trice i Riki Pahlić 11 koševa uz 3 trice.

U poluvremenu je održano tradicionalno i popularno natjecanje u šutiranju trica. Nastupilo je 8 ponajboljih strijelaca trica KOALA lige: Davor Marcelić FULIR, Ivan Pavković Enikon, Ivan Leko Enikon, Vedran Barešić trikom, Mladen Vidović Jalapeñosi, Dubravko Pavičić PBZ d.d., Dean Filković BIGRAF-CROEKSPRES i Luka Lekić DIVLJE MAČKE.


Natjecatelji u šutiranju trica

Natjecali su se u parovima (pobjednik ide dalje). U polufinalu vodeći strijelac trica u KOALA ligi Davor Marcelić izgubio je dvoboj od Vedrana Barešića kojeg je u finalu pobijedio Ivan Pavković (drugi u poretku u ligi). Pobjednik je osvojio nagradu Kozel pivovare na oduševljenje svojih momčadskih suigrača.


Ivan Pavković i Tajana Meglaj

KOALA liga je putem humanitarne tombole, doniranih honorara službenih osoba, donacijama, prikupila poveći financijski iznos koji će na kraju sezone (humanitarna akcija završava finalnom utakmicom) biti doniran u svrhu liječenja našeg bivšeg igrača KOALE (četiri sezone je nastupao u KOALI) i prijatelja Hrvoja Modrića koji je teško stradao na košarkaškoj utakmici.
Na trećem poluvremenu i domjenku uz odličnu glazbu, košarkaši  su se mogli i malo opustiti. Liga se nastavlja slijedeći vikend, nakon kojeg će znati pozicije u Skupini za prvaka i u Skupini ponosa.


 

 

 

 

 

 

KOALA FAMILY

Attachment

Skoči do alatne trake